Idag har vi haft det första veterinärbesöket

och det gick över förväntan. Charlie var jätteduktig och sa inte ett pip. Kan godisbiten som Husse höll framför nosen på honom ha gjort sitt till månne?
Vi har haft en mycket bra dag idag. Promenaderna har gått över förväntan och det har bara hänt en liten olycka inne. När klockan var 22:30 så tyckte han att det var dags att göra natt trots att Matte satt kvar framför tv:n så han gick in och la sig hos Husse i sovrummet.

Det händer saker dagligen nu eller är det nattligen. Från den ena dagen till den andra märker man förändringar. Han lyssnar mycket bättre på ordet "nej", han lysstrar bättre på sitt namn och kommer bättre när man ropar på honom, han sätter sig på kommando och terroriserar inte katterna lika mycket. Växer fort gör han för den hyllan som han kunde ligga i på nyårsafton får han nästan inte plats i numera.

Förändringarna är fantastiska det är ungefär som om han går från klarhet till klarhet under natten när han sover...att så här ska jag göra och så här ska jag inte göra.

I morgon ska vi prova något spännande....han ska få vara med i syrummet en stund. Jag får bära honom nerför källartrappen eftersom han tycker den är lite otäck men hoppas han vågar gå uppför trappen själv...ska locka med en godbit tänkte jag.

Nu är det dags för sängen

1 kommentar:

Uttan sa...

Så mysigt det låter och mycket jobb är det ju med en "bebis".
Spännande att höra hur det gått i sy rummet.
Nog växer de fort...har tittat på bilderna han e ju för underbart söt :o)
På söndag fyller våran Manne 11 år uj uj vad tiden går.
Önskar Dej en trevlig helg!
Kram!