God Jul, Gott slut och Gott Nytt År

kära läsare....ja det är ungefär vad jag har hunnit med sedan Charlie kom hem. Sova, kissa, äta, kissa, leka, kissa, sova, kissa, busa, kissa, mysa, kissa...så går dagarna just nu.
Vi har haft en mycket tuff julhelg måste jag säga...vi var båda så oroliga att han skulle äta något tokigt, bli klöst av katterna, klättra upp i sängen och trilla ner osv så vi sprang efter honom så gott som hela tiden. Visst är vi nu medvetna om att vi gjorde fel men det är 12 år sedan som Jackie var valp så vi har glömt så gott som allt om valpar förutom att de är ljuvliga och kissar massor och ofta.
Nu har det börjat lugna ner sig lite grand. Charlie fick en korg i julklapp som var helt perfekt i hans ögon....han kan både "döda" den och släpa runt med den, ända in i köket från hallen. Och visst ser han nöjd ut.

















Julhelgen var ett evinnerligt springande efter Kisse som hela tiden sprang under julgranen med Charlie efter sig och julkulorna klingade och julgranen gungade så idag gav vi upp....den åkte ut....julgranen alltså, inte Charlie eller Kisse. Men jag tycker att vårt vardagsrum blev riktigt juligt med massor av ljus i öppna spisen och så granen tänd, eller vad tycker ni?

















På nyårsafton hade vi min äldsta syster och hennes man på besök. De hade med sig Alex 4 år. Alex är en Havane Frisse (tror inte jag stavar rätt) och det blev ett race utan dess like både inomhus och utomhus. Alex var den första hunden som Charli träffat sedan han lämnat kullen och det gick jättebra, även om det blev lite mera kissefläckar inne men det får man nog skylla på champangens påverkan.













Vi hade väldigt roligt åt Charlie när han kom underfund med att det gick att krypa in på en av hyllorna i köket och lägga sig där och där tycker han nog att han ligger riktigt bra ännu så länge. För snart får han inte plats.


Men nu sover den lilla filuren som en stock och jag måste tyvärr väcka honom för det är dags för den lilla nattkissen. Annars är han jätteduktig och sover hela nätterna om inte husse måste upp och kissa och får för sig att även Charlie måste det förstås. *s*




Inga kommentarer: