Äntligen, äntligen, äntligen....

börjar allt falla på plats. Jag har fått ett vikariat på ett av boende jag varit på som timvikarie...underbart, nu kan jag äntligen börja planera lite grand i vardagen.
Och så är våren kommen för fullt hos oss. Blåsipporna har snart blommat ut, vitsipporna är på full gång och gullvivorna har redan börjat komma i gräsmattan. Sedan finns det vildtulpaner i massor men de har inte börjat blomma ännu...vanliga tulpaner är på gång, påskliljorna visar sina gula knoppar, krokusen blommar fortfarande...så det är ÄNTLIGEN VÅR.

Träningen med Charlie går framåt, igår var vi på kurs igen och fick mycket råd och tips hur vi ska göra. Han är ju ett riktigt energiknippe så han kräver mycket bus från oss för att vi ska vara roliga. Har köpt en ny leksak som han gillar så den kör vi med mycket.
Promenaderna fungerar riktigt hyfsat numera...alltså han rycker inte armarna ur led på mig längre...men de kan ju blir bättre och kommer att bli det, det vet jag. Måste bara försöka komma ihåg att han trots allt fortfarande är en valp, 6 månader nu, trots att han är så stor.

Sömnaden ligger nere just nu, det finns så mycket annat jag vill göra...visst vill jag sy, det skriker i sytarmen men jag vet att jag kommer att hinna med det också nu när jag kan börja planera lite grand.

Just nu sover vår lilla illbatting så jag passar på att gå igenom mailen och ska sedan äta frukost. Efter det är det dags för en träningsrunda med lilla vilden.

Önskar er alla en helt underbar Valborg

Inga kommentarer: