Äntligen tillbaka igen

och det har tagit tid. Ja inte var det flytten som tog tid inte för det var ju avklarat över dagen.

Rörigt blev det och en del möbler blev tyvärr skadade men de fick vi ersättning för av flyttfirman så det är frid och fröjd. Tyvärr fick jag ringa mäklaren ett par gånger eftersom huset var "städat" av en städfirma och de som de kallade flyttstäd kallar jag inte ens för veckostäd. Tur man har tid över när man är arbetslös så man kan städa själv, då kan man i alla fall bara skylla på sig själv om det inte blir rent.

Men anledningen till att jag vara "frånvarande" så länge har med att göra att vår internetleverantör lovade oss uppkoppling med bredbandstelefonin redan den 5 juni. Jag sprang hela fredagen och lyssnade i telefonluren, men ingen signal där inte...


Till slut ringde vi, det fanns ingen flytt beställd?????????? Men telefon var ju avstängd i Eskilstuna redan den 3 juni??? Så blev flytten beställd, IGEN, och vi skulle få vänta lite mer än en vecka på leverans av bredbandet...

Så dyker det upp ett sms i min mobil att jag ska kontakta dem just om detta. Döm av min förvåning när de säger att de inte kan leverera bredbandstelefoni till Hummelsta, men vi behöver bara betala för en månads uppsägning i stället för tre?????? Jag höll på att gå i taket av ilska. Jag blev så upprörd och arg att maken fick ta över samtalet när han kom hem. Men då var det ju naturligtvis ett missförstånd, vi skulle ju inte behöva betala för något som de inte kunde leverera. Så deras förslag var ett mobilt bredband. "Vad det nu kan vara" muttrade jag samtidigt som maken pratade med dem. Och efter lång väntan så är det nu på plats och jag är äntligen uppkopplad till omvärlden igen. Underbart.

Jag har inte sytt något sedan flytten. Har ju fortfarande inte fått någon ordning på mina syrum som sedan ska bli ett enda syrum. Det var kartonger precis överallt ett tag men nu har de krymp i antal och maskinerna står i alla fall på plats.


Mina rum ligger i källaren och vi har ingen värme på där så det är lite kallt just nu, det är nog en anledning till att det inte blivit något sytt... och så det vackra vädret förstås...man kan ju inte sitta inne när solen skiner och rabatterna är översållade med smultronplantor som måste bort...
Men lite ordning har jag lyckats fått och så här långt har jag kommit hittills


Kartonger både högt och lågt





Usch, vilken röra.












Men jag hittade strykbrädan....




och nu har trådskåpen kommit fram.












Nu börjar det likna något.








Min klädtygshylla men jag misstänker att det ligger mera tyger nerpackade.









En inbyggd garderob blev perfekt för färdigsydda kläder








SElma har fått sin plats nu.









Nina och Baby står på plats





Datahörna









Hylla för tidskriftssamlare och större tygpackar har jag i tillskärningsrummet.










Äntligen står skärbordet på plats.




En inbyggd hylla passade bra till pärmar och annat












Hyllan står i "förrummet" till mina syrum. Lite rörigt ännu men här ska jag förvara vadd och sådant jag inte använder så ofta

























































































































































Mitt första blogginlägg

Jaha, då har jag skaffat mig en blogg...och detta är det första inlägget jag skriver. Men det blir nog inte mycket mera på någon vecka eftersom vi är mitt i flytten.


På onsdag går flyttlasset från lägenheten i Eskilstuna till huset i Hummelsta utanför Enköping och vi hoppas verkligen på tur med vädret.


Bloggen kommer att utvecklas succesivt, det kommer att läggas in bilder på det jag syr bl a men om jag känner mig själv rätt så blir det nog en del trädgårds- och husbilder också.



Men nu måste jag nog fortsätta min packning för jag tror att om jag låter flyttfirman packa mitt älskade syrum så kommer jag inte att hitta någonting alls sedan.

/Nette