Var tar tiden vägen?

Såg att jag inte bloggat något på över 2 månader...kan det verkligen vara sant? Men dagarna bara rullar på och jag tänker att nu ska jag....och så kommer det annat emellan.
Men nu har jag bestämt mig för att försöka mig på att blogga i alla fall en gång i veckan och söndagarna kan ju vara en bra dag för det.
Mycket har hänt sedan sist. Jag har varit rökfri i över 6 månader och räknar mig verkligen nu som en icke-rökare...hurra vad jag är bra.
Charlie har blivit kastrerad och trots min oro så har det gått bra med allt. Han har blivit lugnare och träningen går bättre och bättre för oss.

Sytt....ja lite grand i alla fall. Inte så mycket som jag skulle önska men det är väl så att när man väl börjar jobba stadigt så blir det mindre tid över till annat...i detta fallet sömnad.
Jag har ju lite svårt att avsluta saker och ting och börjar gärna på nytt hela tiden så jag bad maken om hjälp. Ja inte med att sy utan att ta fram något ur min ufo-låda som skulle göras klart så två saker har jag avklarade därifrån


Först ut är ett förkläde till svågern. Linnéa Fredriksson har designat både modellen och broderiet.


Damförklädet är till käraste lilla syster.

Sedan gjorde jag klar en lyxig kökshandduk, även där är det Linnéa Fredriksson som designat.


Jag broderade på en ny fleecetröja jag köpt. Den blev inte så dum.

Så har jag sytt muggmattor. Mönstret kommer från PW Design

Jag har lyckats sy ytterligare ett sorts block till min Eurekaquilt. Detta är block F...block E håller jag på med .....

Och till sist var det någon på listan som tipsade om 101 Quilt blocks...det ska komma ett i veckan och jag har ännu så länge bara sytt det första

Min tanke var att jag skulle sy ett block av varje sort som kommer...men jag vet inte vad jag ska ha 101 olika quilt block till och det är åtskilliga osydda så vi får se hur det blir med den saken....

Men som vanligt kan jag inte låta bli att börja på nya saker och nu har jag börjat på något som jag velat gjort länge....en Log Cabin täcke till vår gästsäng. Det går i olika blåa nyanser och det ska bli 54 block totalt. Jag har 4 olika remsor kvar att sy innan jag kan börja pussla ihop det hela.

Ja detta blev ett långt inlägg men det blir nog så när man inte skrivit på länge. Tack för att du orkade läsa ända hit. Vi hörs om en vecka igen.
Ha det gott tills dess