Äntligen klar

med min quilt Mormors Favorit. Det tog sin lilla tid men jag är så nöjd med den. Och så här ser den ut....
Märkningen på baksidan








Jag har också sytt klart mina påskbordstabletter. Ja jag vet att det är länge sedan det var påsk men det blir en påsk nästa år också. Det är olika färg på Bestickhållar äggen även om det inte syns på bilden.
Design och broderi kommer från LinneaArtLine.










Det fjärde blocket för BOM 2010 Scrappy Happy är också klart. Nu har jag två block som är utprintade som jag ligger efter med men de får vänta lite grand.







Det är lite annat som ligger på just nu, bl a 50-års fest på lördag...ja jag fyllde ju 50 i Januari men då kan man ju inte ha fest i trädgården så vi har skjutit lite grand på det. Men innan dess ska jag jobba en natt så det blir nog ingen sömnad förrän nästa vecka.

Önskar er en underbar helg mina vänner.

Åh vilken underbar morgon...

solen skiner från en klarblå himmel, till skillnad mot igår då vi hade både regn och ärtstora hagel.
Nu är jag ledig fram tills på torsdag kväll...så underbart det känns. På schemat idag står många promenader (läs träning) med Charlie, förhoppningsvis lite sömnad och så trädgårdsarbete när det blir lite varmare ut.

Till helgen har vi 50 års fest här hemma så det måste städas under veckan också...men inte idag i alla fall.

Såg till min stora glädje att jag har haft över 2 000 besök sedan jag startade bloggen. Kanske dags för en give away nu då....måste bara bestämma vad jag ska give away först.

Men nu dags för lite mailkollande och sedan frukost.

Ha en underbar dag

En dag i syrummet

är inte längre vad det tidigare har varit för mig. Första timmarna går åt att läsa mail och framför allt idag när jag inte varit ute på nätet på nästan en vecka. Tur för mig så är det inte så mycket aktiviteter på listorna just nu så det är ganska lugnt.
Men nu har jag äntligen lyckats sy lite grand. Jag har lyckats quilta färdig min "Mormors Favorit" så nu är den renskuren, alla trådar är fästade och nu ska jag snart sy ihop tygerna som jag ska ha till luckekanten. Sedan är det inte mycket kvar att göra på den och den är då äntligen färdig.

Grannen var in med två par jeans igår som jag måste ta tag i för han ville ha dem till nästa vecka och jag jobbar söndag natt så det är lika bra att få det gjort.
Sedan ska jag nog (om jag hinner) fortsätta på en duk och löpare till köket som jag har skurit till remsorna till redan. Ja vi får se hur mycket jag hinner men först en kopp eftermiddags kaffe känner jag.

Idag

har jag haft sovmorgon. Charlie har låtit mig sova så länge jag velat så jag vaknade straxt före kl 09 i morse...helt underbart. Det känns att alla spänningar börjar släppa nu så man verkligen kan slappna av. Vad jag ska göra idag har jag inte bestämt mig för ännu. Ikväll har vi kurs med Charlie och sedan jobbar jag 4 nätter på raken...det blir lite tufft men det får gå.
Sy vill jag göra men det är så mycket jag vill sy så jag vet inte vad jag ska börja med för något...får sådan beslutsångest hela tiden.

Igår när jag la in kort så glömde jag några bilder....det har ju hänt lite grand med ombyggnaden av syverkstan...dörren är på plats













Men sedan blev det stiltje igen...kanske beroende på att just nu är det väder att jobba ut och Janne håller på att göra iordning en liten altan som jag ska ha när jag jobbar med mina blommor.

Men nu ska jag ta min andra mugg kaffe och läsa lite mail sedan får vi se vad resten av dagen kan bjuda på.

Önskar er alla en underbar vårdag.

Bilder, bilder, bilder

har jag en hel del liggandes i kameran, men nu ska den tömmas...först ut är bilder på Charlie.








































































Sedan lite bilder på trädgården















































Slutligen lite sömnad..en broderad påskduk beställd av min svägerska. Broderierna kommer från LinneaArtLine.